OVER ons

Herijk Robuuste Meubelen op maat is een jong bedrijf in de meubelindustrie. We verkopen onze meubels online en vanuit onze werkplaats. In onze webshop zijn al onze standaard meubels opgenomen. 

Duurzame producten

Wij staan ervoor dat onze producten duurzaam moeten zijn. Daarom doen wij veel met gerecycled hout zoals pallethout, steigerhout, Eiken wagondelen enzovoort. Door deze manier van werken denken wij mee aan het milieu.

Maatwerk

Elk meubel uit onze webshop is in maatwerk leverbaar. Ook kunnen we meubels helemaal naar uw wens of idee maken. U kunt ons dan een maatwerk offerte sturen. Komt u er niet uit? We denken graag met u mee!

De eigenaren

Wij zijn twee jongens van 17 jaar. Omdat we allebei graag met hout werken, kwamen we op het idee om een eigen bedrijf op te richten. Dit is inmiddels weer al bijna 4 jaar geleden. Intussen hebben we al veel ervaring opgedaan, met dank aan klanten die ons de kans gaven om een eigen bedrijf op te zetten. We helpen u graag!

VEILIG SHOPPEN BIJ HERIJK.NL

Bij Herijk.nl kunt u er zeker van zijn dat u veilig shopt. Wij hebben het SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig verzonden worden.

ONZE BETAALMETHODEN

Wilhelminastraat 5, 4696BR Stavenisse | E-mail: herijkmeubelsopmaat@gmail.com | Whats-app: 0625467548

© Copyright 2019 Herijk Robuuste Meubelen | Algemene voorwaarden