mAATWERK OFFERTE

Wij maken niet alleen prachtige meubelen voor in onze webshop, maar we maken ook meubels op maat. We maken uw meubel in de kleur, stijl en afmetingen die u wilt. We gebruiken  het meest gebruikt hout zoals pallethout en steigerhout. Maar ook Eikenhout, Meranti, metalen poten, het kan allemaal! De ervaring leert dat klanten vaak ook met erg gave ideeën komen. Dus stuur gerust uw idee naar ons, het is 100% vrijblijvend! Wij hebben twee verschillende soorten maatwerk:

1. pas een meubel aan uit de webshop

Ziet u een leuk meubel in onze webshop staan maar is het net je kleur, stijl of maat niet? Dan passen wij het meubel aan voor u! U kunt hieronder vrijblijvend een offerte opvragen. Vermeld dan om welk product het gaat, en zet erin wat u er anders aan wilt hebben. 

2.Uw eigen idee laten realiseren

Heeft u zelf een grandioos idee voor een meubel? De ervaring leert dat bezoekers met erg gave ideeën komen. Soms komen bezoekers met tekeningen of schetsen, maar ook een foto van een meubel is al genoeg! Bekijk ook onze eerder op maat gemaakte meubels!

Vraag vrijblijvend offerte op

Nadat we uw offerte ontvangen hebben, beoordelen we of uw wensen uit te voeren zijn. Ook krijgt u het kostenplaatje te zien.

VEILIG SHOPPEN BIJ HERIJK.NL

Bij Herijk.nl kunt u er zeker van zijn dat u veilig shopt. Wij hebben het SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig verzonden worden.

ONZE BETAALMETHODEN

Wilhelminastraat 5, 4696BR Stavenisse | E-mail: herijkmeubelsopmaat@gmail.com | Whats-app: 0625467548

© Copyright 2019 Herijk Robuuste Meubelen | Algemene voorwaarden