afwerkingen hout

Waar komt uw meubel te staan?

Wij kunnen onze meubels met verschillende afwerkingen aanbieden. Wil je weten welke afwerking het beste is voor jouw? Bekijk het hieronder.

Een belangrijke vraag is: "Waar komt je meubel te staan?" Als je een meubel buiten plaatst is er een andere afwerking nodig dan een meubel voor binnen. Als een meubel binnen komt te staan is het niet per se nodig om een afwerking erover te doen. Voor tafels, bureau's en badkamermeubelen is dit echter wel aan te raden. 

Als je een meubel buiten zet, kun je het beste de transparante nano-coating gebruiken. Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlak van het meubel bestendig is tegen water en vet. Ook zorgt de nano-coating ervoor dat er minder snel vergrijzing van hout optreedt. De nano-coating is nagenoeg onzichtbaar. Ook voor tafels, bureau's en badkamermeubels raden we de transparante nano-coating ten zeerste aan.

1. Transparante coating

2. Geef je meubel een kleur

Je kunt je meubel natuurlijk ook een kleur geven! We kunnen een dekkende kleur doen. Dit is echter wel duurder dan bijvoorbeeld een wash, omdat we bij lakken er meerdere keren overheen moeten.

Ook kunnen we er een zogenaamde "wash" op doen. De whitewash, greywash en griwash zitten standaard in ons assortiment. De 'washes' zijn ook geschikt om buiten te gebruiken.

Niet wat je zoekt?

Vind je geen van de hierbovenstaande opties iets? Wij kunnen bijna alle andere kleuren ook leveren. Geef bij het bestellen van een meubel uit de webshop bij opmerkingen aan welke kleur u wilt. Wij sturen dan een bericht naar u met wat het gaat kosten.

 

Bij een maatwerk meubel kunt u ook uw gewenste kleur aangeven.

VEILIG SHOPPEN BIJ HERIJK.NL

Bij Herijk.nl kunt u er zeker van zijn dat u veilig shopt. Wij hebben het SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig verzonden worden.

ONZE BETAALMETHODEN

Wilhelminastraat 5, 4696BR Stavenisse | E-mail: herijkmeubelsopmaat@gmail.com | Whats-app: 0625467548

© Copyright 2019 Herijk Robuuste Meubelen | Algemene voorwaarden